rubbostubb.nu

Entreprenadtjänster och företagande

Marknadsföra en entreprenadfirma

Det finns mängder av entreprenadfirmor i Sverige idag. Majoriteten arbetar relativt lokalt och behöver därför anpassa sin marknadsföring för att reflektera detta.

Sätta loggan på allt

Något många entreprenadfirmor snabbt lär sig är att en stor del av de jobb de får kommer från att nöja kunder rekommenderar en till familj och vänner. Av denna anledning bör man se till att kunderna inte kan missta sig vad firman heter eller hur ens logga ser ut. Att därför sätta loggan på allt man kan, från kläderna man har på sig till bilen man använder är en god idé. Det finns bra företag som kan hjälpa en med detta.

Dra nytta av lokalmedia

Det finns alltid lokala tidningar och liknande som många i ens omedelbara område tar del av regelbundet. Genom att exempelvis ta ut annonser i sådana tidningar kan man för ett resonabelt pris nå ut till stora delar av området utan att lägga ned mycket tid eller energi.

Delta i lokala evenemang

I de flesta områden finns det alltid personer som skapar evenemang för de som bor eller arbetar där. Att hitta ett sätt att ha en närvaro i dessa kan vara väldigt positivt. Beroende på evenemangets natur kan ett företag delta på olika sätt och vis, men ett av de absolut enklaste sätten är att vara en av sponsorerna för det.

Aktiv i social media

Sajter som Facebook, Twitter och Instagram är perfekta plattformar för företag att nå ut till och skapa relationer till sina kunder. Som en entreprenadfirma kan man bland annat välkomna frågor om båda stora och små projekt från privatpersoner och tipsa om bra lösningar och hur ens företag kan hjälpa till om det behövs. Detta kan hjälpa till att snabbare bygga ett bra rykte för firman.


Designed by Ali Han