rubbostubb.nu

Entreprenadtjänster och företagande

För stora och små projekt

Som företag inom entreprenad så måste man vara beredd på det mesta. Det gäller att kunna ta både stora och små projekt. Det kan vara svårt att ha en komplett maskinpark men man får se till så man kan lösa de uppgifter som man tar på sig som entreprenadföretag.

Bygg upp maskinparken allt eftersom

Se till att bygga upp maskinparken allt eftersom. För varje maskin och verktyg som köps in så kan ni bredda er verksamhet. Kanske det är en hydraulisk jordborr som står på företagets önskelista. Med en jordborr så kan man ta sig på arbeten där det ska borras i jorden för att pålas eller mindre projekt som staket som ska sättas upp. Med mer utrustning kring er maskinpark så kan ni ta per mer arbeten än tidigare. Så snart jobben börjar generera större inkomster så kan nya maskiner köpas.

Köpa nytt eller begagnat?

Vissa maskiner och verktyg kanske kan köpas begagnat då det kan vara fråga om relativt stora investeringar. Om företaget inte har den ekonomin som krävs för att köpa nytt så kan begagnat vara ett bra alternativ. När ni väl ökat företagets intäkter så kan ni sälja den begagnade maskinen eller verktyget och köpa något som är sprillans nytt. Ett arbete kan säker utföras minst lika bra om det är en begagnad maskin eller ny som utför det hela. Fördelen med en ny är livslängden och garantier på maskinen.


Designed by Ali Han