rubbostubb.nu

Entreprenadtjänster och företagande

Fira jubileum på företaget

Är det dags för jubileumsfirande på jobbet? Kanske har ni ett nyöppnat företag som firar ett år, eller ett väletablerat företag där ni ska ha ett 25-års jubileum. Oavsett vilket är det tillfälle att fira och hur gör du då för att verkligen få dina anställda och kunder att njuta ordentligt?

Det är alltid bra att läsa lite tips för att verkligen få rätt på firandet. Det finns många tillfällen att fira, inte bara att företaget funnits ett visst tag. Även lyckade affärer och ett bra arbetsresultat är goda skäl att fira tillsammans. Vi spenderar mycket tid på jobbet och en bra relation till medarbetarna är viktigt.

Dekorationerna

Dekorationerna till ert jubileum går att fixa på nätet, vad sägs om snygga ballonger som verkligen ger en färgklick i lokalen? Ballonger gör alltid en tillställning lite mer festlig, oavsett vad det gäller. Andra dekorationer som kan vara trevliga att ha är fina dukar, servetter och varför inte lite girlanger.

Reklamballonger är också ett roligt inslag, där kan ni trycka ert företags slogan eller företagsnamnet. Det behöver inte kosta så mycket att ha en fest för dina anställda eller dina kunder, huvudsaken är att ni bjuder in till firande och på så sätt visar att ni uppskattar både era arbetare och kunder.

Maten

Att bjuda på mat är alltid välkommet och många gånger är plockmat det allra bästa alternativet. Du kan välja mellan ett otal snittar och tilltugg och servera med gott bubbel. Enklast är det att anlita ett cateringföretag så att du slipper sköta maten på egen hand. En tårta eller några goda bakverk är också någonting som alltid uppskattas.

Med en kapselmaskin kan gästerna själv fixa kaffet de önskar, vilket gör det enkelt för dig. Glöm inte att erbjuda både drycker med och utan alkohol för att alla ska ha en möjlighet att dricka. Tänk också på att det kan finnas vegetarianer i sällskapet.


Designed by Ali Han