rubbostubb.nu

Entreprenadtjänster och företagande

Dränera utan att gräva

Dränera utan att gräva, visst låter det som en saga? Sedan vi började att bygga hus med källare så har man fått efter ungefär 30 år dränera om källaren för att klara sig från fuktskador och annat. Idag så har det kommit nya moderna metoder som gör att man slipper detta.

DryProtect har tagit fram en metod där men med elektriska impulser ser till att vatten söker sig ut i marken istället för in i huset. På så sätt så slipper man gräva och dränera om huset. Den kostnad man lägger på att gräva upp, dränera och gräva igen och återställa kring huset kan man lägga på annat.

Visst det kostar en slant detta med Housegard DryProtect men det är en permanent lösning som gör att man slipper fukt och annat obehag i källarvåningar. Med dagens teknik så kommer det garanterat uppdateringar och smidiga lösningar på detta och det är spännande att se hur något som vi använt oss av i flera år helt plötsligt förändras till något som är betydligt enklare.

Om det på något sätt har gjorts en renovering eller liknande i en källare och man upptäckt att det är fuktskador så kanske inte en dränering är det man vill börja med. att använda sig av DryProtect är mycket enklare och går mycket snabbare, inom 1-2 dagar så ska du kunna sätta igång med din renovering då ska allt vara inmonterat och klart. Beroende på om det är en stor vattenskada så kanske det tar längre tid innan fukt och annat försvunnit.


Designed by Ali Han